Jag hade gjort en MjukPalsternacks-kaka kvällen innan (den blir som godast om den får "stå till sig lite" i kylen) som jag sedan toppade med en Kokos & Citron "glasyr"
Jag brukar nästan alltid baka bullar till kalasen men i helgen när vi firade dotterns födelsedag räckte tiden helt enkelt inte till men då hittade jag ett recept på nätet på en mjukkaka med kanelsmak och pärlsocker som jag dubblade och bakade i en långpanna
smör, mjukt. Morotskaka med topping – gör så här. Bred den i ett generöst lager över den kalla kakan. Vispa ingredienserna till toppingen kraftigt med elvisp
This cake i also very good to toast or to fry in some butter before topping with blue cheese. Det är något visst med den här kombinationen av sött och salt, mjuk mot hårt, kaka som möter ost
Mjuka kakor den. Som topping och glasyr använde jag mig av resterna av praliner som gömde sig kvar i julens Paradisask och som i brist på annan choklad smältes i hop till en kräm
Passar även som en söt kaka om du heller vill servera den som fikabröd. Toppingen kan du varierar som du vill, den jag gett förslag på är just bara ett förslag
Vispa sedan socker, vaniljsocker, vaniljarom och philadelphia ost mjukt i en annan bunke. Topping. Min dotter älskar Oreos och när hon fyllde år så testade jag att göra en Oreo Cheesecake