Vispa philadelphiaosten och smöret krämigt med en elvisp. Passar på att skriva lite på ett arbete och kanske (bara kanske ) äta den sista biten av den mjukapepparkakan från gårdagens adventsfika
Vispa det mjuka smöret med sockret, till kakbotten, tills det blir ljust och poröst. Jag har firat min födelsedag nu i dagarna och då bjöd jag på den här kakan
Rör osten slät och mjuk, sikta över florsockret och blanda. Kakan. Häll portern i en stor kastrull och lägg i smöret, skedvis,värm till smöret smält då rör du i socker och kakao
Vispa philadelphiaost och smör till en jämn smet. Jag har "uppgraderat"mitt recept på mjukpepparkaka och det blev så mycket bättre så jag resolut ersatte receptet
Rör rumstempererat smör, ägg och farinsocker mjukt med elvisp. Klicka ut rikligt med frosting på en kaka, ta en annan kaka och tryck försiktigt den på plats
Vispa ihop smöret med philadelphiaosten och smaksätt med vanilj och kardemumma. Mjukpepparkaka med frosting är en storfavorit hos oss och nu senast snappade jag upp ett recept via en FB-vän, som gjorde muffins av smeten samt smaksatte frostingen med kardemumma, vilket jag tyckte var en toppen idé
Perfekt till fikat precis som den är eller kanske med lite mandelsmör eller Philadelphiaost på. Jag har redan fått i mig x antal lussebullar, gjort otaligt många saffranskvarg-skålar, saffransgröt mm så det var på tiden att göra en Saffranskaka
Varför göra morotskaka när man kan göra pumpakaka. Men den här pumpakakan blev saftigare än vad mina morotskakor brukar bli, och det är ett bra sätt att ta tillvara all pumpa på