Mjuk kaka med vallmo recept

Glutenfri mjuk kaka med banan, choklad och vallmo

Idag vill jag bjuda er på mycket god mjukkakamed banan, citron, och vallmo. Denna mjukkaka är nästan naturligt sött , tack vare banan och också glutenfri då använde jag havremjöl
Vallmorutor

Vallmorutor

Låt kallna på galler under bakduk om du vill ha en mjukare skorpa. Kavla ut till en kaka och lägg den i en smord långpanna
Baigli - Ungerska tårta

Baigli - Ungerska tårta

Tillsätt ägg och knåda från mitten till kanterna för att ge en mjuk och elastisk deg. Baigli - Ungerska kaka , mer som en rulle med mer fyllning än klassiska kakan är högre och mindre fyllning
Lemon Poppy Seed Cupcakes for some day in Autumn!!

Lemon Poppy Seed Cupcakes for some day in Autumn!!

Lemon poppy seed cupcakes är en saker kaka som smaka citron och blå vallmofrö. Den här cupcakes är ju en socker kaka smet som dofta och smaka syrliga av citron, jag använde båda saft och skal av citronen så fick jag riktigt arom av citronen
Påsktårtor och ny familjemedlem

Påsktårtor och ny familjemedlem

Vispa smöret mjukt och pösigt i en skål. Bred ut krämen över kakan, lägg på vispad grädde och toppa med flagad choklad
Halv åtta hos Kim VI

Halv åtta hos Kim VI

Skala potatisen och koka den mjuk, häll av vattnet och pressa sönder den. En liten paus innan det var dags för lammrostbiff med portvinssås, ostig potatiskaka och bakad vitkål (egentligen ville jag haft den lite mjällare spetskålen men man kan inte få allt här i livet, det har mamma sagt
Morotstårta med kolasås

Morotstårta med kolasås

Rör ihop rumsvarmt smör, filadelfiaost, citronsaft och vatten till en mjuk massa, tillsätt sedan florsockret
Vallmo- & citronkaka

Vallmo- & citronkaka

Mjukt och fluffigt. Här medvallmo och citron. Blanda ihop florsocker och citronsaft till en kristyr och ringla över kakan
Citronkaka med vallmo

Citronkaka med vallmo

O inte blir det muffins i dag utan en stor härlig sockerkaka. Det var citronmuffins medvallmofrö o nåt knaprigt o gott uppepå

Citron och blåbärskaka med vallmo

Låt kakan svalna något och stjälp sedan upp den på en tallrik eller brödgaller. Smält smöret och rör i filmjölken, blanda det med äggsmeten