Tillsätt cremefraiche och rör till sist ner det avsvalnade matfettet. Låt kakan svalna i sin form. Rör samman mjölet med bikarbonat och pepparkakskryddor
Jag älskar mjukpepparkaka, Kryddig och värmande och tillsammans med en klick lingongrädde lovar den att vara där för mig alla mörka och kalla vinterkvällar
Rör osten slät och mjuk, sikta över florsockret och blanda. Vispa cremefraichemed ägg och vanilj,blanda ner det i den mörkbruna blanka öldoftande blandningen och rör slutligen ner mjöl och bikarbonat
För engångsskull skulle jag inte vara sent med planeringen av julbakningen. Blanda de torra ingrediensern till smeten i en stor kastrul, tillsätt, smör, mjölk, ägg och creme fraiché och vispa till en jämn smet
Tillsätt gräddfil (cremefraiche hade jag) och matfettet. Nedan ser ni resultatet, det blev som en liten tårta men är alltså en väldigt enkel mjukpepparkakamed chokladfrosting gjord på Philadelphia Marabou
Jag tycker om kardemumma och det var gott med en klick vispad grädde till kakan. Jag har haft en känslomässigt jobbig dag idag så nu ska jag pusta ut, äta god fredagsmat och bara mysa tillsammans med familjen
Medanskakan svalnar vispa ihop messmörskrämen. Skär kakan i två bottnar. Rör försiktigt ner i äggblandningen tillsammans med det smälta smöret och grädden
Mjukpepparkaka har alltid varit en favoritkaka hos mig, gärna en med riktigt mycket kryddsmak. Nu kom jag på ett nytt recept som kunde passa riktigt bra ihop med pepparkakskryddor