Rör philadelphiaosten mjuk och blanda ner i vispgrädden. Rör ner kakao och vaniljsocker i äggvispet. Tvätta citronerna väl och riv skalet (se upp så inget av det vita kommer med) och pressa ur saften
Under Kristihimmelfärdshelgen bakade jag en Rabarberprinsess som jag fyllde med rabarberkompott, mjölkchokladtryffel och vaniljkräm och i helgen provade jag att göra en Citronprinsess som fylldes som namnet anger- medmjukcitronkräm, vanilj och syrlig creamcheesegrädde
Eller vad säger ni om en saftig morotskaka som i mitten och runt om har en frisk och fräsch citronkräm och på häller man en mjuk kolakräm och dekorerar med knapriga sötsalta nötter
Rör lemon curd mjuk och vänd ner den i grädden. Låt kakan kallna. Rör ner mjölet blandat med bakpulver. Vispa därefter vitorna med hälften av sockret till ett fast skum