Rör ihop florsocker med lite citronsaft så att den blir ungefär som filmjölk i konsistensen. Rippla över kakan, dekorera med rabarberskivorna och mandelflarn, om så önskas
Smält smöret och blanda det och filmjölken med äggsmeten. I måndags tog jag med en mjukpepparkaka till jobbet, tyckte att det var ett bra sätt att starta julveckan på
Kikade häromdagen in hos Jenny på cookies n dreams som just lagt ut ett recept på mjukpepparkaka, perfekt tänkte jag den ska jag baka till min födelsedag
Jag brukar nästan alltid baka bullar till kalasen men i helgen när vi firade dotterns födelsedag räckte tiden helt enkelt inte till men då hittade jag ett recept på nätet på en mjukkaka med kanelsmak och pärlsocker som jag dubblade och bakade i en långpanna
Tillsätt det smälta smöret och filmjölken. Sikta därefter ner vetemjöl, kakao och bakpulver. Bred glasyren på den kalla kakan och strö kokosflingor över
Tillsätt smör, filmjölk och lingonsylt. Låt kakan svalna. Bre på frostingen på kakan och ÄT. Häll i en smörad och bröad form, grädda i nedre delen av ugnen i drygt 50 minuter, till kakan känns lagom torr. 2 dl filmjölk
Rör ner i äggsmeten tillsammans med filmjölken. Jag har "uppgraderat"mitt recept på mjukpepparkaka och det blev så mycket bättre så jag resolut ersatte receptet
Tillsätt filmjölken och blanda till en jämn smet. En kaka som ser ut som en helt vanlig mjukchokladkaka, men som när den skärs upp visar sig gömma en mycket smarrig fyllning av cream cheese, vanilj och kondenserad mjölk