Vispa mjukt smör, florsaker och kakao. Kakasn smakar som en kokostopp fast man sätter ihop den som en kaka med en chokladkräm emellan det kan ju inte bli bättre
Fyllningen måste vara rumsvarm och mjuk när du brer på kakorna, annars riskerar de att krasa, men sedan kan du gärna ställa dem i kylskåpet en stund så att krämen stelnar till lite
Vispa grädden mjukt. Rör tills den smält och blandat sig till en slät chokladkräm. Sist ut är alltså efterrätterna men jag fyller på med nya tips in i det sista
Vaniljkräm, chokladkräm, mockakräm… mums. 115 g mjukt margarin. 115 g mjukt margarin. Dessa knäckflarn (en variant på havreflarn) går åt rykande fort hemma och är dessutom ovanligt lätta och snabba att baka, med ett fåtal ingredienser
mjuk kaka. Vit chokladkräm. vit chokladkräm. Vit chokladkräm. Chokladkaka deluxe. 30 juli 2016, 21. 45. Hej. Igår kväll var vi en runda på Diggeloo i Brunnsparken
Chokladkräm. Botten. Lägg cashewnötterna i en mixer och mixa tills det blir ett krämigt smör. Det tar ett par minuter och du får stanna och skrapa ner nötterna från mixerns kanter ett par gånger under tiden