Mjölkprotein. Vid ett års ålder har en överkänslighet mot mjölkprotein växt bort hos de allra flesta, därför fick vi börja med en trestegs-introduktion, där varje steg varade i en vecka
Våren går i ett rasande tempo och även om jag både bakar och laga mat så hamnar det inte alltid här. Men den här underbara tårtan med en ny gräddfavorit från Soyatoo – ja, den hör verkligen hemma här
Dags för snabba, lättbakade frallor. Dessa kan du börja med 19. 30 och vara klar med runt 21. 30. Utgick från ett recept i boken Friendly Bread, men ändrat en del för att passa min vardag
För ca 2 veckor sedan insåg vi att kokos inte längre fungerar – alls. Inte ens kokosolja längre. Det innebär att det matfett vi använt inte fungerar längre och de andra på marknaden innehåller solros
Jag skrev i tidigare inlägg om att jag brukar ha någon matsked ghee i min gröt. I perioder använder jag väldigt mycket ghee, utöver i gröt har jag det istället för smör på (gluten/vetefria) mackor, att steka i och som smaksättning