Mjölkchokladmousse recept

Mjölkchokladmousse

Mjölkchokladmousse

Lägg gelatinbladet i kallt vatten. Vispa grädden ganska hård. Hacka chokladen och låt smälta i vattenbad
Mjölkchokladmousse i glas

Mjölkchokladmousse i glas

vispgrädde. 1dulce de leche. 1en nypa salt. 1mjölkchoklad, riven. 1Till garnering. krossade kakor, bär, frukt, rostade nötter, mynta, krossad daim1
Mjölkchokladmousse

Mjölkchokladmousse

I dag när vi fick finbesök slängde jag ihop en galet god mjölkchokladmousse. Här tar vi alla tillfällen i akt att få äta efterrätt
Mjölkchokladmousse med citrussallad

Mjölkchokladmousse med citrussallad

Hacka chokladen. Blötlägg gelatinbladet 5 min i kallt vatten. Koka upp grädden och häll över chokladen. Rör tills chokladen har smält
Mjölkchokladmousse

Mjölkchokladmousse

Fördela mjölkchokladmousse i små portionsglas. Mjölkchokladmousse med endast 3 ingredienser. Det här är en riktigt god chokladmousse som ni måste testa
Mjölkchokladmousse

Mjölkchokladmousse

Mjölkchokladmousse1 äggula 1 dl grädde 1 msk muscavadosocker 100 g mjölkchoklad, fint hackad 25 g mörk choklad, fint hackad

Ljuvlig mjölkchokladmousse

Jag erbjöd mig att ta med något gott till efterrätt, så jag slängde ihop denna ljuvliga och lena mjölkchokladmoussen toppat med hallon och riven choklad
Mjölkchokladmousse

Mjölkchokladmousse

Ingredienser 50 g grovhackad mörk choklad. 2 msk kokosolja. 50 g schweizernöt eller annan mjölkchoklad
Mjölkchokladmousse med flingsalt

Mjölkchokladmousse med flingsalt

En dessert där det söta och salta bryter. INGREDIENSER8 portioner150 g mjölkchoklad2 dl vispgrädde2 1/2 dl kesella (10%)1 citron (skalet)1 tsk flinsalt Garnering2 färska fikonGÖR SÅ HÄRSmält chokladen i vattenbad
Mjölkchokladmousse

Mjölkchokladmousse

En mycket god mjölkchokladmousse som vi gjort ett par ggr och alla gillar den, inte en gnutta kvar i skålarna kan jag säga
Mjölkchokladmousse med kola

Mjölkchokladmousse med kola

Mjölkchokladmousse. Kolan. 1 dl socker1 dl ljus sirap1,5 dl vispgrädde2 tsk kakaoLägg alla ingredienser i en kastrull och låt koka på medelvärme ca 10 minuter - se upp så att du inte kokar kolan för länge då den lätt blir alldeles för hård

Mjölkchokladmousse

Len och krämig chokladmousse med smak av ren mjölkchoklad. Moussen stelnar inte och blir torr som många andra brukar göra, utan den behåller sin läckra konsistens även efter ett par timmar i kylskåp