mjölkchokladkräm. När sablebottnen svalnat, fyll på med mjölkchokladkräm. Sablebotten. Blanda ihop alla ingredienser till en deg och ställ den kallt i 1 timme
Så här kommer min variant, jag vill tillägga att det här receptet var tidskrävande, men man kan faktiskt hoppa vissa moment, för nu är det först en botten, sen en mjölkchokladkräm med lakrits, en salt karamellmousse och slutligen en mörk chokladganache
Mjölkchokladkräm. Glutenfri browniebotten. Sätt ugnen på 175°. Smält chokladen tillsammans med smör och salt i en skål under korta intervaller i mikron tills det har smält ihop helt
Mjölkchokladkräm. Mjölkchokladkräm. I dag firade vi lille A som nu har blivit ganska stor. En lång, artig och snäll ung man med glimten i ögat och kloka tankar
Mjölkchokladkräm. Mjölkchokladkräm. Sommaren rusar förbi och jag langar glass dag ut och dag in, har ni vägarna förbi Stockholm så tycker jag ni ska testa våran grymma glass på Taverna Brillo
Mjölkchokladkräm. Brownie. Rör rumsvarmt smör och socker smidigt. Rör i crème fraiche och ägg. Blanda mjöl, bakpulver, vaniljsocker och kakao och sikta ner i smeten