En härligt saftig glutenfri mjuk kaka med smak av apelsin, kokos och kondenserad mjölk. Och jag måste säga att det var ett lyckat drag det där med mjölken
Hacka nötterna grovt och torrosta dem med pumpakärnor och solrosfrön. Blanda ner rapsoljan, jordnötssmör och honung och häll blandningen över bären i en ugnssäker form
Häll ner olja och den mjölkfria drycken i en bunke. Skala och klyfta äpplena och lägg dem i en påse. Bröa med potatismjöl eller mjölmix för glutenfritt alternativ
Tillsätt saffran ochmjölkoch låt degspadet bli lite kallare än fingervarmt. Vansinnigt goda och saftiga bullar med saffran, mandelmassa och vit choklad
Häll i dom torra ingredienserna ochmjölken i äggen och blanda till en jämn smet. The post Mjukt bröd bakat på kokos – och bovetemjöl (glutenfritt) appeared first on Hur bra som helst