Koka oupp grädde och mjölk i en kastrull. Blötlägg gelatinet. Slå en liten del av den varma gräddmjölken över äggsockret och häll sedan tilbaka det i kastrullen med resten av gräddmjölken
Blanda mjöl och bakpulver och vänd ner i smeten tillsammans med mjölk. Ta upp gelatinbladen och smält dem på svag värme tillsammans med lite av passionsfrukten i en kastrull
Rör ner gelatinet i grädd/mjölken och blanda ordentligt. Koka upp vispgrädde och mjölk i en kastrull. Krama ur gelatinet ordentligt så överflödigt vatten försvinner
Värm mjölken försiktigt, krama ur gelatinbladen och smält dem i mjölken. 0,75 dl ekologisk mjölk. Blötlägg gelatinet i kallt vatten i ca 10 min. 0,75 dl ekologisk mjölk
Koka upp hälften av grädden, slå den över den hackade chokladen, smält ner gelatinbladet i blandningen och avsluta med att tillsätta resten av grädden och mjölken