Kärleksmums med mintglasyr och kokos. Finns det något bättre än nybakt. Nej, jag tror faktiskt inte det. Klassiska kärleksmums är ju verkligen otroligt gott, fast jag var sugen att testa något annat, och eftersom jag är svag för mint, föll jag för det här receptet
MINTGLASYR. Mintbrownies. Foto. Nicklas Thegerström från boken Söta saker. De här godbitarna är egentligen ett av mina favoritrecept på kladdkaka, fast här gör jag
Chokladmuffins med kaffesmörkräm och kaffebönor, Vanilj- och fruktmuffins med mörk chokladganache, Chokladmuffins med mintglasyr och körsbär, och slutligen Vanilj- och fruktmuffins med citronglasyr, mynta och choklad
Mintglasyr. Mazariner är något av en favorit för mig som jag alltid älskat. Tycker ändå inte det alltid behöver vara just den klassiska mazarinen med bara mandelmassa och glasyr på, utan man kan variera så himla mycket och få olika smaker, men ändå känna den goda mandelmassesmaken
1 tårta ger ca 14 bitar. Sätt ugnen på 175°. Blanda smör, socker och äggulor. Smält blockchokladen i mikrovågsugneller i vattenbad tillsammans med pulverkaffet
1. Sätt ugnen på 175º. Kläm fast ett bakplåtspapper i en 24 cm form med löstagbar kant. Smörj formen. 2. Smält chokladen i mikrovågsugn eller över vattenbad