Jag letade efter ett recept på mintfrosting och hittade massor av amerikanska recept, men då jag inte hade tid att testa mig fram med måtten (jag är än så länge ingen hejare på mått översättningen) fick det bli ett recept på svenska
Mintfrosting. Här är de färdiga mini-cupcakesen. Tycker det är rätt gulligt med små cupcakes och dessutom orkar man ju äta en hel (eller kanske två) vilket jag inte alltid tycker man orkar med stora amerikanska muffins
Mintfrosting. Vispa ihop alla ingredienser till mintfrostingen med en elvisp till en jämn kräm. Fyll en av dem med mintfrosting och en av dem med chokladfrosting
Så det blir en chokladcuppis med Nutella o mintfrosting. Nutella o Mintfrosting. Jag har en tradition. dessutom firas det en födelsedag i dag på jobbet
Mintfrosting. 2 plåtar. 1. Värm ugnen till 175°C. Vispa ägg, socker och vaniljsocker vitt och pösigt. 2. Smält smöret, häll i gräddfilen och kaffet och blanda det med äggsmeten
Sätt ugnen på 200 grader (varmluftsugn 175 grader). Klä botten på en springform, ca 24 cm i diameter, med bakplåtspapper och smörj formens kanter med smör