Mint jordgubbar recept

Ljuvlig kladdkaka med After Eight och jordgubbar

Ljuvlig kladdkaka med After Eight och jordgubbar

Denna kladdkaka är helt underbar med fräscha smaker av mint och jordgubbar. Servera den ljummen med kalla och färska jordgubbar – En perfekt chokladig och frisk kladdkaka för en varm sommarkväll
Nyttig isglass med kiwi

Nyttig isglass med kiwi

Proteinrik mintglass. Prova att mixa jordgubbar som du blandar med Core BCAA Powder i Sweet Berries smak eller blanda passionsfrukt med smaken Juicy Orange
Tårta med After Eight

Tårta med After Eight

Tindra ville ha en tårta med choklad och mint så vi bestämde oss för att använda After Eight. Skiva jordgubbarna och dekorera
Tårta med After Eight

Tårta med After Eight

Tindra ville ha en tårta med choklad och mint så vi bestämde oss för att använda After Eight. Skiva jordgubbarna och dekorera
Juice and smoothie recipes 4

Juice and smoothie recipes 4

1 dl frysta jordgubbar. 5 mint leaves. 2 dl frysta jordgubbar. 5 mint leaves. 5 mint leaves. 1 dl frysta jordgubbar. 5 mint leaves
Lemonad

Lemonad

Fresh mint leaves. Varje sommar plockar jag jordgubbar med barnen och det blir alltid mer än en gång. Rinse mint leaves and grind with a little stevia
Chokladtårta med fudge topping

Chokladtårta med fudge topping

ev några droppar essens (apelsin, mint. Choklad och jordgubbar. ev några droppar essens (apelsin, mint. Med färska jordgubbar till blir den perfekta middagsdesserten
Glass utan socker...

Glass utan socker...

å mint och choklad. Jag käka med jordgubbar till. I nya glassmaskinen som mamma var snäll och gav mig. Men vilket då betyder att jag måste hålla grannskapet med glass i sommar
Chokladhjärtan med olika smaker

Chokladhjärtan med olika smaker

Till polkagris och mint hjärtan. De torkade jordgubbarna klipps i små bitar. Ca 200-300 g mörk mintchoklad (ex Lindt eller Marabou). Ca 10 torkade jordgubbar från naturgodis
Bortglömd kladdiskaka

Bortglömd kladdiskaka

Använde mörk choklad med mint smak, passade super. Kirppus kladdiskaka 100 gram smör 100 gram mörk choklad (använde Marabou mint 70%) 2 ägg 2 msk ljus sirap (använde mörk) 1,5 dl rårörsocker/indiansocker 1,5 dl vetemjöl ( eller spelt) 1 tsk vaniljpulver eller två teskedar vaniljsocker 1,5 krm salt 1 krm bakpulver (kokosflarn/flingor)Vispa upp äggen tillsammans med sockretSmält chokladen i vattenbad och rör i det smälta smöret Rör samman torrvarorna i en bunkeBlanda ner choklad- och smörblandningen i ägg- och sockerblandningen, tillsätt sirapenRör sedan ner torrvarorna och rör slättHäll smeten i en smord form med löstagbar kant (använde brödform) Grädda i cirka 180 grader i cirka 15-20 minuter tills kakan är genombakad i kanten men kladdig i mitten (hade min en aning för länge, så den blev lite torr i yttersta kanterna) Kyl kakan väl - chokladen i kakan behöver tid att stelna innan den går att skäraDekorera med rostade kokosflarn, jordgubbar och pudersockerDet serverades också ostar, dadlar, fikonmarmelad, valnötter, jordgubbar
RAW sandwich & Mintavokado glass

RAW sandwich & Mintavokado glass

Efter skolan var det lunch på stan med en vän och efter att a inhandlat ett par svenska jordgubbar bar det av hem för mellis
Någon annan i köket

Någon annan i köket

Den passar kanon tillsammans med jordgubbar, just sayin'. Mint Julep, 1 drink. Idag är det Martin som står för maten här på bloggen, för när ni läser detta är jag på väg mot Halmstad för att springa Vårruset