Yesterday hade a few hours of sunshine and I really wanted to make the most of it so I made a cocktail with Calvados, syrup and cider that I flavored with mint and lemon and then I sat down on our balcony and enjoyed the sunshine
Toppade med cream fraiche, som jag blandat med rivet citronskal och persilja, mycket gott. Tillsätt puré, currypasta cream fraiche, buljong och vätska och låt det koka 15 minter. skalet av 1/4 citron
Vill du ha annan smak på kakan kan du i stället för pressad apelsin öka på mängden grädde - eller ta bara mjölk - och sedan smaksätta med exempelvis mint, kakao, bittermandelarom, citron, pepparkakskryddor, kardemumma eller något annat
Blanda olivolja, vitlök, lökpulver, pressad citron och lite salt och peppar med broccolin. 1 msk pressad citron. Sätt in i ugnen 15-20 minter. 1 msk pressad citron
Ta ut formen ur ugnen och låt stå några minter innan servering. Smula under tiden ner tofun i en matberedare, pressa i citron, strö på peppar och resten av saltet