ex bär före servering. Istället för Nustevia cocoa-mintsirap kan man använda pepparmintextrakt och något sötningsmedel eller varför inte testa att smakasätta den med något annat
Jag kan bara inte låta bli att ha i några droppar pepparmyntolja när jag bakar med choklad, det är en tokfavorit och dom passar ju utmärkt ihop, chokladmousse utan mint känns som en kopp te utan kopp
Testa gärna någon med "smak" som tex mint eller. Vill du göra lite mer "avancerat" kan du smaksätta med tex bär, kaffe eller varför inte någon god krydda
I decorated mine with mint and fresh berries and served with a scoop of vanilla ice cream. Jag dekorerade mina med mynta och färska bär och serverade med en kula vaniljglass
En kopp kaffe till detta mäktiga, ändock friska, bakverk rekommenderas varmt – kaffets beska gifter sig oerhört fint med smaken av mörk choklad och mint
mint, lakrits, chili) funkar beroende på hur strikt eller ej du är. Det är frysta lingon och frysta krusbär, grädde på det så grädden fryser lite och överst är en mörk chokladsås
Mint and lime always works. Tycker det är kul att man kan variera sig i denna underbara drinkar med vilka bär man än känner för och denna gång får blåbäret stå som dagens stjärna
Servera med nyvispad grädde och färska bär. Grädda i 160 graders ugnsvärme i 45-50 minter för en form 18 cm i diameter, ungefär 40 minuter för en form som är 20 cm i diameter
Använda söta och svalkande dofter, som sandelträ, ros, jasmin, mint, lavendel, fänkål och kamomill. Sötare frukter som druvor, melon, körsbär, kokos, avokado, mango, granatäpplen, mogen ananas, apelsin och plommon rekommenderas