Jag hade förberett en räktårta på botten av kavring, äggrullar med färskost, gräslök och kallrökt lax, sallad med rädisor och ärtskott, minibiffar av lammfärs, ugnsrostad potatis med timjan, stekt minisparris med rostade pinjenötter och smulad chèvre, röra på chèvreost, minipajer med grillad paprika och chèvre, minipajer med brie och mango chutney, nybakat bröd, kex, ostbricka och vindruvor
150 g minisparris. 150 g minisparris. En fräsch sallad är alltid gott när det är varm ute. Barnen tycker mycket om pastasallader av olika slag och denna gången gjorde jag en pastasallad med varmrökt lax
Förstärkte salladen med ett knippe minisparris för de är så oerhört goda. minisparris. Denna dagen fick en tvär vändning skulle man milt kunna uttrycka det
8 st minisparris. 1. Lägg äggen i en kastrull med kallt vatten. Koka upp och låt ägget koka i 3 ½ minut. 2. Tärna sidfläsket fint och stek det knaprigt i en stekpanna
Hacka lök och vitlök och dela minisparrisen/broccolibuketterna i lite mindre bitar. 150 g minisparris eller broccolibuketter. 150 g minisparris eller broccolibuketter
1 förp minisparris. Jag vet inte hur vädret ser ut där ni bor, men hos oss börjar morgnarna att anta hösttemperatur och innerst inne tycker jag att det känns helt okej