Ibland brukar jag göra vegetariska minipajermed en botten som är helt fria från gluten och komjölk. Jag har experimenterat med olika mjölsorter, men jag tycker nog att det blir bäst med mandelmjöl och lite sesamfrön
Fyll pajskalen med broccoli, ost, citronskal och oliver. svarta oliver, urkärnade. Mixa mjöl, sesamfrö, smör och salt med kniven i matberedare till det är jämnt fördelat
Det bjöds bland annat på grönkålschips, kycklinglevermousse med crostini och cornichoner, minipajermedMedelhavssmaker (lufttorkad skinka, soltorkad tomat, svart oliv, stark hårdost), bakad brie med fikonmarmelad och dessa minipotatisgratänger med rostbiff och rostad lök
Det fanns något som liknade minipajer, tortilla med både potatis och en med grönsaker, musslor toppade med aioli, gambas, olika korvar, marinerad aubergine och kronärtskockshjärtan, sallad medmed räkor, musslor och bläckfisk, carpaccio på tonfisk och även en slags vegetarisk variant
) Minipajerna är kanon och ha med på picknicken eller till ett glas vin på fredags kvällen. Nu på morgonen har jag lagat Grekiska minipajer och de blev väldigt goda