Sätt ugnen på 200°. Smält smöret tillsammans med mjölken. Vispa ägg och socker poröst. Riv mandelmassan. Blanda samman mjöl och bakpulver, och häll blandningen i äggröran
Ett helt rum fylld till bredden med olika slags godis, både nytt och gammaldags, hemmagjorda praliner, så minikakor, glassbuffé, tårtor, risgrynsgröt, ostkaka, ostar och kex
-) Jag gjorde tre olika sorters minikakor. I torsdags hade vi mammamiddag hemma hos C och jag hade, som jag skrev tidigare, paxat efterrätten bara för att få en ursäkt att baka
På bilderna har jag gjort minikakor - perfekta till kaffet. Till vänster smaksatta med kanel (se här). Den här burken skall med till jobbet och mina goa kollegor
Tänk på att grädda minikakorna något kortare tid. På bilderna har jag gjort minikakor och fick ut 50 st på en sats, vill du göra normalstora får du ut 25 st
GLUTENFRIA MINIKAKOR AV KIKÄRTSMJÖL OCH TAHINI100 g rostat kikärtsmjöl50 g råsocker1 tsk vaniljsocker 1½-2 msk tahinivatten till lagom konsistensBlanda alla torra ingredienser
Av överlopps kakbotten, frosting och fyllning kan du göra minikakor. Denna super goda chokladtårta består av ett saftigt Devil's food cake chokladbotten, två lager med hallongrädde och chokladfyllning och en Dark chocolate fudge frosting