Lite praktiska foton på hur man skär upp en fisk finns dock. Ät så mycket fisk ni kan. Och har ni bara råd på de billigaste sorterna, så variera dem, laga dem efter något recept, som egentligen är avsett för en hel annan fisk - en fisksort som ni ej har råd att köpa
Millans kommentar. Blandad fisk & toppingar (ex. Nigirizushi består av ris som pressas till en oval boll i handen och som man sedan lägger en liten skiva eller bit av någon sorts fisk, skaldjur, grönsak eller ibland kött på
Millans kommentar. Idag får ni ta del av en fiskrätt och imorgon blir det kyckling. Tina fisken. Fisken. För att laga fisk, potatis och färdigsås behövs egentligen inget recept, men ibland behöver jag bara bli påmind om att göra det
Millans kommentar. Parmesangratinerad fisk med tomat och champinjon. Bred ut fisken i en ugnsfast form. Fördela champinjoner och tomatskivor ovanpå fisken
Millans kommentar. Jag kan inte minnas att vi någonsin haft luftfisk på vårt julbord. Lutfisk. Lutfisksås. Mer lättlagat fisk än såhär går det inte att hitta
Millans kommentar. Vänd fisk som delats i mindre bitar i uppvispat ägg och därefter i valfri panering. Stek på medelvärme i smör eller rapsolja, några min på varje sida, tills fisken är genomstekt
Millans kommentar om produkterna. Blåmusslan är rik på naturliga smakförhöjare, umami, och är otroligt användbar i matlagningen både till rätter med fisk och skaldjur och andra rätter
Dottern utbrast idag – kan vi inte göra Millansfisk ikväll. När ber barnen/ungdomarna om fisk annars. Det heter Millansfisk för jag fick receptet av min kompis Millan som fått det av sin svärmor Asta, så egentligen borde det kallas för Astas fisk
Dottern instämmer i kör eller kanon – Millansfisk. Är gädda en fisk. Millansfisk kunde jag inte göra, men hade lax i frysen, snabbt tinat två portioner – sen skalades potatis o koktes mos