När kakan är kall, bred på vaniljkrämen och toppa med jordgubbarna. 150 g Milda mat- och bakmargarin. 5 dl Milda flytande margarin. 1 msk Milda flytande margarin. 5 dl Milda Vaniljvisp
Vaniljkräm. Fyll hälften av musslorna med vaniljkräm och hälften med lemon curd-frosting. Lägg ett par bitar rabarber på vaniljkrämen och strö gärna över lite flagade mandlar
Det tyska originalet består av chokladbottnar och är smaksatt med körsbärsbrännvin och garneras med körsbär, men den svenska varianten är mildare och består av grädde, choklad och nötmarängbottnar
Bred på vaniljkrämen strö över de skivade jordgubbarna. Vaniljkräm. Vispa ner en påse vaniljkrämspulver med 2 dl mjölk, låt stå och dra 5-10 minuter. Mildas vispgrädde 20%
Jag bakade bland annat caneléer, en underbar fransk kaka som är som bakad vaniljkräm med karamelliserat socker på utsidan och en mjuk och krämig insida
Den milda pastellgröna kulören fick jag genom att tillsätta ett par blad färsk spenat. Receptet jag framför allt fastnade för var ett av den duktige kocken Sebastien Boudet, vars recept på tårtbotten och vaniljkräm jag följde
500-600 g (inner)kycklingfiléer2 dl matyoghurt½-1 påse TandoorimixTandoorikryddan kan göras lite mildare genom att man bara tar halva mängden kryddblandning mot vad som anges. Så vi gjorde rulltårta och fyllde med hemgjord jordgubbssylt, skar i skivor, lade 2 skivor på varandra med vaniljkräm mellan, toppade med vispgrädde blandat med vaniljkräm
En efterrätt i snygga lager på lager som verkar kunna innehålla lite olika saker, t ex sockerkaka indränkt i söt sherry, körsbärssylt, vaniljkräm, grädde och färska bär
Milda chokladbottnar. Jag gjorde en väldigt luftiga tårtbottnar med mild chokladsmak med vaniljkräm med färska hallon mellan och hallonmarängfrosting runtom