Blanda rabarber och strösocker i en skål och häll i pajformen. Smula över smuldegen över rabarbern. Kontrollera även att rabarbern blivit mjuk, genom att känna efter med en provsticka
Mandelmusslor är något som jag aldrig gjort men länge velat prova, men jag är inte så överförtjust i grädde så där bara så jag tänkte att jag måste hitta på något annat att fylla dem med och vad passar väl inte bättre än jordgubbar och rabarber så här till sommaren
Jag är den första värden – och den första råvaran är rabarber. Rabarber är inte en råvara som ofta förekommer i mitt kök – på sin höjd blir det någon rabarberpaj om året
Där har jag en hel växtpark som väntar på ett mildare klimat. Min rabarberfixeringen har fortsatt och häromdagen ägnade jag mig åt att lägga in den i ättika
Servera med vispad Milda vanilj. Blanda rabarber med socker, vaniljsocker och Maizena. 100 g Milda mat & bakmargarin. 500 g rabarber. 1 frp Milda vaniljvisp
Du kan också lägga till lite vanilj om du vill ha den lite mildare. Nu när det är varmt är det ju extra viktigt att dricka mycket och därför passar det ju perfekt att använda rabarber som ploppat upp nu till en smaskig, svalkande dryck
grapefrukt, blodgrapefrukt, citron, rabarber, hallon och jordgubbar. Som de flesta kanske redan vet så äter jag inte 100% raw food varje dag - även om jag äter mycket raw varje dag
I vår, som alltså blev i bästa Cajsa Warg-stil, hamnade bland annat bacon, svarta bönor och krossade tomater och just bacon och tomater visade sej passa så otroligt bra till den milda zucchinismaken