3 dl mild grekisk yoghurt. Ingredienser 3-4 glas. 1½ dl äppelmust. 1½-2 dl frusna hallon. en banan. ev någon matsked kokosolja (bra sätt att få i oss det goda fettet och så är det mättande också) 1½ dl äppelmust
Turkisk yoghurt. Skala och skär alla rotgrönsaker, purjolök och bladselleri i tärningar eller skivor. Häll dem i en kastrull och fyll med vattnet och saltet
Häll yoghurten i botten på 6 ugnssäkra glas, typ duralex. 6 dl Arla® mildyoghurt. Sätt ugnen på grill. Skär jordgubbarna i bitar och blanda med socker, apelsinskal och -saft
Har haft ett motsträvigt förhållande till honung sen jag som liten måste dricka varmt honungsvatten vid förkylningar, men sen jag hittade den milda och alltid flytande akacia honungen, så har jag blivit övertygad
1 l mild naturell yogurth1/2 -1 tsk nymortlad svartpeppar1/2- 1 tsk hing1- msk socker1/2 - 1 tsk salt1-2 msk torkad dill1- 2 tsk malen gurkmeja1 silduk med ställning eller en handduk i ett durkslagGör så här
Mild tzatziki. Mild tzatziki. 2dl fet yoghurt. 2dl fet yoghurt. Mat från Mellanöstern är både gott och roligt att göra emellanåt, Falafel kan man äta i ett pitabröd med sallad och någon god sås som man gillar, typ vitlökssås eller någon starkare röd sås eller som här med tzatztiki
I det här receptet använde jag en liter mildyoghurt naturell som hade gått ut för en vecka sen men som var oöppnad och inte dålig på något sätt så istället för att slänga passade den ypperligt till att ”baka” middag på
Jag valde en mildhallonyoghurt. Eftersom jag vill att ni ska kunna äta den här till brunch och dessert så tänkte jag att yoghurt är ett passande tillbehör