En fantastisk rätt med milda smaker av timjan, smör, vit tryffel och sparris. 1 dl vitt vin. 1 tumme vit färsk tryffel. 1 dl vitt vin. 1 tumme vit färsk tryffel
½ dl Milda Mat & Bakmargarin. (eller ½ dl Milda flytande margarin). Värm vattnet till fingervarmt, 37°C. Smula ner jästen i en degbunke som rymmer ca 3 liter
Börja med att hacka löken och vitlöken och fräsa den i olivoljan på låg värme tills den blir mjuk. Jag vet inte hur det är hemma hos er, men hos oss har Keldas Milda Tomatsoppa tagit våra barn med storm de senaste åren
Vänd ner en finmortlad liten vitlöksklyfta sista minuterna om du vill. 75 g (1 liten) morot150 g (2 stjälkar) selleri125 g (1 stor) gul lök2 + 2 msk smör1 tsk salt500 g nöt- eller blandfärs2 ½ dl mjölk (3 %)(1 liten vitlöksklyfta)2 dl vitt oekat vin, gärna chardonnay4 dl passerad tomat2 tsk lantbuljongpulver eller miso1 kvist (8 cm) färsk rosmarin(2 msk finosherry)nymalen svartpeppar. 1 liten vitlöksklyfta. 2 dl vitt
Härlig doft av persika, nektarin och mild rökighet. Sauvignon Blanc och och Sémillon är huvuddruvorna i vit Bordeaux, som kännetecknas av dofterna citrus, acacia, bivax, persikor, nektariner, buxbom, grapefrukt, passionsfrukt, ginst (unga viner), hasselnöt, vita blommor (när det är muscadelle med), grillad/torkad frukt
Smält Milda och tillsätt hälften av den vita hackade chokladen. Tillsätt den smälta Milda-och chokladblandningen och vänd ner vetemjöl, hälften av hallonen samt hälften av den återstående chokladen