Provköket brukar ju försöka härma det ena och det andra och detta är faktiskt från början ett försök att härma den där Kelda-tomatsoppan man kan köpa färdig på tetrapack
1 liter Kelda® Mildtomatsoppa. Antal portioner 1 port 2 port 4 port 6 port 8 port Välj 1 liter Kelda® Mildtomatsoppa 150 g körsbärstomater 200 g salsiccia, ca 2 stycken 1 msk Arla Köket® Smör-&rapsolja oliv rivet skal av ½ citroner 1 dl Arla® Familjefavoriter riven ost mozzarella
Ostsnittarna får en mild ramslöksarom och blir alldeles frasiga och oemotståndligt goda. Johannes WätterbäckTill den här mustiga vegetariska tomatsoppan serveras vi ramslöksfrästa ostsnittar till
Låt bryna en liten stund till, så blir tomatpurén mildare i smaken. Krämig Tomatsoppa Jag har alltid varit lite tveksam till tomatsoppa, kanske för att den mest förekommer i burk och pulverform
5 dl Kelda® Mildtomatsoppa. Antal portioner 1 port 2 port 4 port 6 port 8 port Välj 5 dl Kelda® Mildtomatsoppa 1 msk Arla® Svenskt Smör 200 g zucchini 1 pressad vitlöksklyfta 250 g KESO® cottage cheese salt och peppar
Cocosmjölken tog inte överhand och tomatsmaken var mild. Vi fortsätter att prova oss igenom sopprecepten ni skickade in och idag har turen kommit till smal tomatsoppa med sötpotatis
Det här är en mild och len tomatsoppa som lägger sig som bomull i magen. Grova bitar av grönsaker känns fräscht till och lite rosmarindoftande krutonger fixar den sista kryddigheten