Olivsås. Rör ut majsstärkelsen i lite vatten och red såsen under vispning. 4 person(er) Ingredienser 600 g falukorv 50 g fetaost 0,5 dl kesella Olivsås 1 msk olivolja 0,5 lök, gul 1 vitlöksklyfta 1 msk tomatpuré 4 dl vatten 1 hönsbuljongtärning 0,5 dl spad, från oliverna 2 msk majsstärkelse, maizena vatten 1 dl oliver 1 krm svartpeppar 1 krm salt, ev
Där heter den Citron- och basilikafisk, men jag vill inte kalla den så eftersom såsen smakar inte citron utan mer som en vit sås med liten touch av basilika
Örtgrön såsVacker och mildörtsås som passar fint till räkor, havskräftor och hummer. Rhode IslandsåsTore Wretmans klassiker är perfekt till naturella räkor, havskräftor och hummer
De här två såserna, en varm och en kall är helt underbara till röbets och blomkålsbollar. Men de funkar också som två piffiga såser till en rätt som du vill göra lite mer intressant eller som extra smakhöjare till en Indisk rätt
Sås. Red såsen med maizena om den blir för tunn. Skiva kycklingen i tunna fina skivor och servera den tillsammans med ris, den goda såsen och en sallad