Det var länge sen jag lagade en god, mustig gryta. Det har blivit så galet mycket grillat sista tiden så när höstvindarna och regnet kom till ön blev jag sugen på att kocka ihop en gryta i köket
Lägg över köttet i en gryta. Servera grytan med kokt potatis och en sallad. Låt grytan koka upp och koka sedan under lock på svag värme ca 40 min. 3 msk Milda flytande margarin
En aromatisk gryta med smältande mört kött och milda, men indiska influenser i kryddningen. Uppriktigt sagt fanns det ganska många recept med krångliga råvaror – men Mma Tafas väldoftande gryta fastnade jag för
En gryta med djupa, varma smaker av kött och grönsaker… Och en kryddningen med spiskummin, kanel och mild chili som skickar runt förföriska dofter från spisen…
Värm en gryta med milda, häll i viltskaven, fräs till fin gyllenbryn färg. Lägg upp på en tallrik och tillsätt mer milda och fräs rotfrukterna, löken och svampen, till en gyllenbrun färg
Den här grytan ger i alla fall en mildare och rundare smak än rödbetssoppan Borsjtj. Man stoppar dem i en gryta och genast sprider sig en varm, höstlig lukt av rotfrukter
mild spansk pepparfrukt. Ta grytan från värmen och blanda i spenaten. 1. Skölj linserna väl och koka dem mjuka, med kanelstången, enligt anvisning på förpackningen
Krydda den så som ni önskar – mild, mellan eller stark. Den här grytan är väldigt enkel att göra och tar inte speciellt lång tid, använder du färdigkokta gröna linser går det ännu snabbare
Persiljerot är en härlig rot att ha i grytor, roten har en mild och mustig smak. Denna gryta med fläskkött får en härlig smak av (Matric) Salsa Arrabbiata