1 dl mild chilisås. Stek fisken i lite smör och lite salt till den är genomstekt. Blanda hälften av alla pulversåser i varje vit förpackning enligt manual, fast hälften av smöret som står och ersätt viss mjölk med grädden
1-3 msk japansk soja (den är lättare och mildare än kinesisk). 1-2 tsk nam pla, thailändsk fisksås. Det här är snabbversionen av lax med wokade nudlar, som jag gjorde när jag hade ont om tid och var så sugen på just de här smakerna
Tillsätt de färska hackade tomaterna, tomatpuré eller ketchup, plus sojasås, fisksås och socker. Smak-testa såsen, lägga till mer fisksås om den inte salt nog
Ingredienser cm ingefära 1/2 dl socker juicen från 2 lime 1/2 msk asiatisk fisksås 1 1/2 krm wasabipasta 1 1/2 dl risvinäger eller annan mild vinäger Lägg till i inköpslistan Så handlar du snabbare