Här serverades den med fiskekaka / fiskbiffar i pitabröd, senare i veckan blir det hamburgare. Snabb vardagsmat om man har fiskekakor / fiskbiffar i frysen eller går för halvfabrikat
Där heter den Citron- och basilikafisk, men jag vill inte kalla den så eftersom såsen smakar inte citron utan mer som en vit sås med liten touch av basilika
Skölj och torka fisken. Häll blandningen över fisken och bre ut den jämnt. Krydda med 1 tsk salt och 1 krm peppar och lägg fisken på ett ugnssäkert fat. Stek fisken mitt i ugnen 1215 minuter. ca 800 g Fiskfiléer (gös. 2 dl Milda matgrädde 4 %
Fisken är inbäddad i mild chilisås som de flesta, till och med de allra minsta, gillar. Det var ett tag sedan det var fisk här på bloggen men nu så, nu kommer det
Har man tillgång till färsk, bra fisk blir det såklart ÄNNU godare. Jag var ganska skeptisk mot att gratinera fisk med ost, men där hade jag fel - det blev perfekt
Här kommer en fiskrätt med en mild citronsås till som passar hela familjen. Häll matlagningsgrädde, vatten, det rivna citronsklalet och fiskbuljontärning i en kastrull
Äggsåsen är en mild vit sås som du egentligen kan smaksätta med vilka kryddor du själv gillar. Klassiskt kokt fisk med äggsås är verkligen gott och så snabblagat det kan bli
Skiva Milda med ostyvel och lägg över fisken. Rensa och skölj fisken. När fisken fått färg, späd med t ex fiskbuljong, vin eller grädde vid sidan av fisken
Hel fisk kan koka i sitt eget spad tillsammans med lite grönsaker. Att pochera fisk innebär att fisken sjuds i minimalt med vätska över en bädd av grönsaker i en vid kastrull