Du har nu en naturell färskost som du kan smaksätta fritt efter eget huvud. Nästa gång jag tillreder färskost ska jag prova att smaksätta med pepparrot, kantarellmjöl eller klippt persilja
I såsen kan man även byta ut färskosten och bara ta ädelost (150 gr) eller tvärtom, blir dock lite mildare smak med färskost (kanske mer passande om barn ska äta). 100 gr färskost (gärna med vitlök). 100 gr färskost (gärna med vitlök)
1 msk Milda flytande margarin. 1 msk Milda flytande margarin. Värm flytande margarin i en stekpanna. Svetta löken i stekpannan och tillsätt färsen och rör om samtidigt som du steker färsen gyllenbrun
1-2 msk Milda flytande margarin. 2 msk Milda flytande margarin. Sätt ugnen på 250 grader C. Blanda ströbröd med vatten el mjölk, låt svälla ca 5 minuter
Klicka ut färskosten som en sträng i mitten. 1 tsk milda. Köttfärslimpa fylld med färskost 13 propoints 4 portioner. 1/2 ask ruccolasallad ca 25 g 1 tsk milda
Den här milt gula morotssoppan med färskost var verkligen supergod. I detta recept hjälpte den syrliga färskosten till att dämpa sötman, och gav dessutom soppan en len och rund konsistens
Rör sedan ner färskosten och blanda med äggen. 100 gr naturell färskost (Philadelphia). 5 dl riven ost (när barnen ska äta använder jag en mild ost men annars är det riktigt gott med en mer smakrik ost). 100 gr naturell färskost (Philadelphia)
Vi käkade den milda och lena soppan med den goda morotslimpan som ni fick recept på igår (se här). ca 3/4 dl stark mjukost (kan ersättas med naturell färskost typ philadelphiaost). ca 3/4 dl stark mjukost (kan ersättas med naturell färskost typ philadelphiaost)