Mild chevre recept

Rostade rotsaker med chèvre

Rostade rotsaker med chèvre

Rotsaker som rostas i ugnen får en fantastisk smak – både mild och koncentrerad. Toppa med chèvre och örtkryddor, så har du ett läckert tillbehör till en köttbit eller en alldeles utmärkt rätt för en dag mitt i veckan
Risotto med räkor och chevré

Risotto med räkor och chevré

Risotto med räkor och chevré 50 g finhackad gul lök 2 tsk olivolja 3 dl ris 6 dl grönsaksbuljong 300 g broccoli i buketter 200 g zucchini i tärningar 1 klyfta vitlök, pressad 1 msk olivolja 400 g skalade räkor 100 g mild chevré finhackad citronmeliss 12 st svarta oliver Gör så här. 100 g mild

Veldhuyzen Tradition Chèvre

Den är till att börja med mild i smaken men ökar i styrka i munnen. Det blir inte mycket inlägg just nu
Vegansk ugnsbakad Chevré?

Vegansk ugnsbakad Chevré?

Cashewnötterna gör den krämig, ger en mild smak och perfekt konsistens.  Man kan smula den ugnsbakade chevren över en sallad, ha den i biffar och fantastiskt gott var det tillsammans med min hemgjorda rabarber- och kanelmarmelad på nybakat bröd
En grön paj med chèvre

En grön paj med chèvre

Servera gärna med en mild avokadokräm gjord på avokado och turkisk yoghurt. Inför den stora pajförsäljningen som äger rum snart (skrev om det här) så var jag tvungen att prova även en glutenfri mjölmix
Bönor, Ärtor & Linser

Bönor, Ärtor & Linser

Bönorna är milda och sötaktiga i smaken och trivs i kryddstarka rätter. Vita bönor- har en mild fin smak som trivs med örtkryddor och olivolja
Sommarsallad till grillat

Sommarsallad till grillat

1 dl mild olivolja, extra virgine. Den här sommarsalladen passar bra. till grillat. Jag har gjort den med olika ingredienser, med dressingen som bas
Panerad fetaost med honung

Panerad fetaost med honung

När fetaosten dessutom tillagas så blir dess syrliga smak mildare och sötare, även om den behåller smaken och delar av sin karaktär
Trevliga tapas och annat gott

Trevliga tapas och annat gott

Jag marinerade blandade bönor tillsammans med bland annat chili för att hotta upp de annars milda bönorna
Lammfärsbullar och ärtmos

Lammfärsbullar och ärtmos

Här valde jag rikligt med vitlök (i ett försök att jaga bort diverse förkylningar) och smaksatte det milda ärtmoset med frisk mynta
Getostbiffar

Getostbiffar

Dela brödet i bitar och mjuka upp det i kallt vatten. Skala och hacka schalottenlöken och vitlöken fint