Mikrokladdkaka med banan. Vill du ha kladdkaka - och vill du ha det nu. Spana då in detta recept. Det är en jättelättgjord kladdkaka innehållande banan och gjord på smält choklad
Lyxig mikrokladdkaka. Idag tror jag kommer bli en bra dag. Förutom lite lätt träning ska jag och Artur åka till Sickla köpkvarter och titta på lite saker samt köpa nya kläder till mig (kanske Artur hittar något han med)
Mikrokladdkaka 2 st. Nu för tiden finns det många namngivna dagar i kalendern och idag var det ju kladdkakans dag men denna höll på att bli bortglömd tills jag på kvällen kom på att man lätt svänger ihop varsin liten kladdkaka i micron på 45 sekunder
Ikväll blev det en mikrokladdkaka, som dock skulle kunnat behövt lite fler sekunder i min mikro, men den blev kanongod och receptet kommer ursprungligen från tasty-healths sida
Naturligtvis fanns recept på mikrokladdkaka med i artikeln. Jag läste Lucky Peach, David Changs väldigt nördiga mattidning, och där fanns en artikel om kladdkakans utveckling från ett prisbelönt tävlingsbidrag anno 1966, via Michel Bras chocolate coulant på 80-talet och fram till mikrokladdkakan
I grunden finns Mia Öhrns mikrokladdkaka ur boken Kladdkakor från 2003, men jag slarvar lite när jag gör den, eftersom jag struntar i att vispa ägg och socker pösigt och att blanda torrvarorna innan de ska ner i äggsmeten