1kg kött av älg eller nöt (jag valde fransyska) som du bryner lite i smör för att få en fin stekyta. 3köttbuljongtärningar. Släng allt i grytan efter att du stekt köttet, låt små puttra till köttet är mört ca 1 timme per kg. 1kg kött av älg eller nöt (jag valde fransyska) som du bryner lite i smör för att få en fin stekyta. 3köttbuljongtärningar. Släng allt i grytan efter att du stekt köttet, låt små puttra till köttet är mört ca 1 timme per kg
De allra godaste smårätterna bjöds det på hos Svenskt kött (i mitt tycke i alla fall. Tycker det är så fräscht att servera kött och tillbehör ur salladsblad
Stek lite smör i en stekpanna och stek köttet. Nu ska ni få ett till middagstips. När såsen börjar bli klar lägger du ner köttet och steker färdigt det där i så att köttet blir saftigt och gott
Köttspett. köttet i tärningar och lägg det i en fryspåse. marinaden och häll det över köttet i påsen. 15 minuter beroende på kött och storlek på tärningarna