Middagstips fetaost recept

Lax med fetaost och örter

Lax med fetaost och örter

Gårdagens lunch bestod av laxfilé med ett träcke av fetaost och örter som serverades tillsammans med ugnsrostad potatis och sallad

Middagstips; Köttfärsfyllda paprikor

Ta av från värmen, och blanda i fetaosten. 1fpk fetaost. 1fpk fetaost. Gókväll. Idag lagade jag jättegod middag till mig & sambon
Middagstips

Middagstips

Till tomatsoppan brukar vi antingen ha skurna ostkuber som barnen får fiska upp (ett bra tips när de är små), creme fraiche eller fetaoströra
Middagstips x 3

Middagstips x 3

Jag åt min med smulad fetaost på toppen. Känner ni igen det där middagsracet som infinner sig när man kliver innanför dörren på vardag kvällen
Middagstips 4

Middagstips 4

Ungsbakade sötpotatisklyftor, fläskkotlett, grönpepparsås och fetaost/olivsallad. Nu ska ni få ett till middagstips

Middagstips

200 g fetaost. 200 g fetaost. Det ska gå snabbt, det ska smaka gott, det ska vara något spännande. osv. det är inte alltid lätt eller kul att fundera på vad man ska laga till middag alla gånger
Månadens middagstips - kantareller

Månadens middagstips - kantareller

Smördegsinbakad fetaost med bacon och kantareller. Eftersom det finns ett visst intresse för Månadens middagstips kör vi väl på en månad till
Middagstips!

Middagstips!

Den här gången så kombinerade jag olika recept till ett recept, en glutenfri spenat- och fetaostpaj. Middagstips
Middagstips

Middagstips

Smula och rör i fetaosten, blanda alltsammans till en smet. Mina barn ville inte ha fetaost i biffarna så jag delade på färsen och gjorde köttbullar utan fetaost i till dem
Salamipaj med fetaost och oliver.

Salamipaj med fetaost och oliver.

Två bilder på dagens middagstips får ni idag, för det är så det blir när två lika envisa Mårtenssons inte kan komma överens om vilken bild som är bäst och ska användas
Börek med fetaost & persilja

Börek med fetaost & persilja

Middagstips,. Vik ut yufkadegen och lägg ett ark i botten och smula över hälften av fetaosten. 1 långpanna, ca 25st1 pkt yufka (stora ark)600g fetaost1 knippe bladpersilja5 ägg5 dl mjölk1 dl olivolja 1 tsk salt Vispa ihop ägg, mjölk, olja och salt. 600g fetaost