På bilden ovan syns en rätt som vi ofta äter här hemma. Dels för att det är supergott men även för att det går snabbt att svänga ihop, ingredienserna är lätta att hitta ekologiska och till ett bra pris
Vispa sist i äggen. 4 ägg. 4 ägg. som förgyller vår mörka årstid och som man kan använda till så mycket mer än bara lussekatter, t ex i smaskig och julig saffransfudge
Vispa äggen. så kan man lägga en stor klick på varje plåt, kavla ut, och sen skära när det är klart). 4ägg. Låt pappret sitta kvar ovanpå, och lägg in i ugnen 15-20min på 150gr
Vispa ihop ägg och mjölk och häll det i formen. Andra inlägg som du kanske tycker om. 3 ägg. 3 ägg. . Tiden rusar på och det är säkert en hel del att göra för många så här veckorna innan jul
Tant Gul | Välkommen att titta in i min fotoblogg om mat och vin…
Vispa ihop ägg med crème fraiche, pressad vitlök, riven ost, gräslök och persilja. Om du inte heller har lust att hänga framför spisen så kommer här ett riktigt snabbt middagstips – en klassisk carbonara med en grön liten twist
Vispa upp ägget tillsammans med dijonsenap och tillsätt hackad koriander. Häll sesamfrön i en skål, doppa torskbitarna i äggblandingen och rulla dem sedan i sesamfrön