Ett gäng färgglada grönsaker, typ pasta, Keso, olivolja, en burk tonfisk och gärna ett gott bröd blir en god salladsmåltid som håller mig mätt en hel eftermiddag
Senaste middagen som Håkan testade att laga i sous vide var tonfisken ni ser här ovan, vi gjorde det väldigt enkelt och basic med en snabb marinad med smak av citron och olivolja och så kryddade vi med citron, örtsalt och dill
) Vi har plockat fram en gammal goding från receptarkivet, det blir denna alldeles makalöst goda räkpaj till middag och kanske lite ost till fredagsmyset
FredagsfiskEftersom vi gympar på fredagseftermiddagen så bör middagen gå snabbt. I fredags blev det tonfisk med avokadosalsa och chilimajonnäs, mycket gott
Tyvärr måste jag meddela att vi totalt förstörde middagen genom att vara för många kockar iblandade. De sista flämtande sommardagarna testades detta recept på tonfisk med grönsaker à la Italien
En riktigt god och snabbfixad förrätt som garanterat imponerar på dina gäster vid middagsbordet. Skär upp tonfisken i fina skivor och lägg ovanpå fänkålen
Ikväll har vi ätit en riktigt lyxig middag. Tonfisk är både min och Mathias favoritfisk men vi köper det nästan aldrig för att det inte kommer från ett hållbart fiske
snow crab, glaserad lax med pepparrot, tonfisk. I juni (herregud, VART tar tiden vägen egentligen. ) var Carina och jag i Barcelona en helg och njöt av sol, shopping och god mat