Maränger i microvågsugnen 1 äggvita 3-4dl florsocker Gör så här. Lägg äggvitan i en skål och rör i så mycker flörsocker så det blir en fast massa som man kan forma med händerna utan att bli kladdig
Äggsåsen blir inte särskilt fräsch i konsistensen om den fryses, däremot kan den förvaras ett par dagar i kylskåp för att senare värmas i kastrull eller microvågsugn
Smält eventuellt mörk choklad i en microvågsugn eller över ett vattenbad. Kokos har inte alltid varit så spännande i mina ögon eller för mina smaklökar men det har hänt något på senaste tiden
Kolla efter att den är fast, kan behövas upp till 30 sekunder till beroende på microvågsugn. Mugg-kakor har varit "inne" ganska länge i USA och det finns hur många varianter som helst
Kör i mikron på medelhög effekt i ca 60 sekunder (jag kör 650W men tänk på att microvågsugnar kan variera i effekt, särskilt äldre ugnar kan tappa effekt, så passa gärna kakan så den inte rinner över eller blir för torr)
Smält över vattenbad eller i microvågsugn i 30 sekunders-intervaller. För ett tag sedan lanserad Marabou en serie nyheter bland stycksakerna, kallade "crisp"
Lägg in dem i microvågsugnen i ca 5 minuter. Jahapp. Då har man väntat för länge. Det här receptet fick jag i ett sms från dottern "Mamma, kan vi göra såna här
Räcker gott, smält bara chokladen i microvågsugn. Det är lite tidigt för julbaket än så länge och bilder på bloggare som gjort Rocky Road är knappast unikt, men strunt i det, gott och enkelt är det
Hacka chokladen grovt och smält i microvågsugnen i 30 sekunders intervallet. När jag gör chokladmousse finns det bara ett sätt jag gör det på som aldrig misslyckas
Grovhacka den mörka chokladen och smält den i microvågsugn i 30 sekunders-intervaller. Älskade kakdeg, denna barnsligt goda trend som tagit många av oss med storm