Smält chokladen i vattenbad eller micro. Blanda den vispade grädden med chokladen och kesellan. 2 dl polkagrisar (den hårda varianten)2 dl vispgrädde100 g vit choklad4 digestivekex2 msk smält smör2 ½ dl kesella 10%1-2 msk färskpressad limejuiceett par droppar pepparmintsoljaröd hushållsfärgGör så här
Erikas microbröd med frön. Har ni testat att göra microbröd. Därför testade jag att röra ihop en brödsmet med inspiration av mina frörutor som jag hällde i en microskål och "gräddade" i micron tills brödet var klart
Smält tobleronen, (2-3 minuter på 450w i micro) rör om lite då och då. 2,5 dl kesella 10% (eg 3dl). Det ska egentligen vara lika delar av allt, men eftersom kesellan säljs i 2,5 dl-burkar är det enklare och funkar strålande. 2,5 dl kesella 10% (eg 3dl). Det ska egentligen vara lika delar av allt, men eftersom kesellan säljs i 2,5 dl-burkar är det enklare och funkar strålande
Bryt chokladen i bitar och smält i micro eller vattenbad, ställ att svalna. Rör ned chokladen i kesellan, vänd sedan ned grädden och blanda försiktigt till en mousse med en slickepott