Sätt ugnen på 200 grader om du vill göra stora cupcakes, och 225 grader om du vill göra små. Smält chokladen i vattenbad, micro går också bra men var försiktig så chokladen inte bränns (kör 30 sek i taget)
Smält den vita chokladen över vattenbad eller i micro. Hursomhelst testade jag att göra cupcakes på mjuk pepparkaka med vit choklad frosting och det blev riktigt gott
Smält chokladen i vattenbad eller micro och bred sedan ut som ett lock på varje cupcake. Denna kaka är en tradition som alltid bakats till min födelsedag, så länge jag kan minnas har denna kaka varit med
Smält den vita chokladen i micro eller i vattenbad. Cupcakes med vinbär och vit chokladfrosting12 stycken2 ägg2 dl strösocker125 g smör1/2 dl mjölk3 dl vetemjöl1 1/2 tsk bakpulver1 tsk stött kardemumma2 1/2 dl röda vinbärFrosting200 g vit choklad200 g cream cheeseSätt ugnen på 200°C
Smält After Eight chokladen i micro eller över vattenbad. Lägg frostingen i en spritspåse (och gärna stjärntyll för en snygg finish) och dekorera dina cupcakes med den
Hacka den mörka chokladen grovt och smält i micro eller över vattenbad. Cupcakes. Chop the dark chocolate coarsely and melt in the microwave or water bath
Värm smöret i micro några sekunder så det blir mjukt och låt svalna. Jag rekomenderar att ni använder muffinsplåtar då detta ger mycket finare cupcakes
Smält smöret och chokladen i micro eller vattenbad. Cupcakes. Igår blev jag iallafall sugen på dessa läckerheter - salty caramel and chocolate cupcakes
Smält chokladen försiktigt i micro eller vattenbad. För jag är HELT säker på att det går fantastiskt bra att göra veganska cupcakes utan att tänja på smaklökarna det minsta lilla, eller tårtor som ingen skulle hugga in på och tänka ”om den bara hade innehållit äkta grädde
För frostingen, smält både peanut butter och choklad i micro under ett par minuter, lit i taget. Cheese cake, glass, paj, brownies, muffins och cupcakes samt cakepops är bara en handfull
Smält den mörka chokladen i micro eller över vattenbad. Den naturliga förklaringen till varför det inte finns så många marängrecept på min blogg är för att det helt enkelt är ett sött litet bakverk som har glömts bort bland alla cupcakes och kladdkakor