Smält chokladen försiktigt i micro eller vattenbad. Jag dyker rätt in, utan något som helst omhuldande, i världen av veganska recept nu när jag fick klartecken från er i mitt senaste inlägg
Vispa ägg och socker. Häll i smeten och grädda i micron i 750 w i 5 minuter. 2 ägg. Smält smöret och blanda i det varvat mjölet, bakpulvret och mjölken
Provade Sofies recept ” Chokladkaka i micro” men använde carobpulver istället för kakao, några ändringar i receptet och mixa för att inte få klumpar av bananen
Dock var själva pizzabottnen lite seg direkt efter att pizzan kommit ut ur ugnen, men hade bra konsistens när jag åt den till lunch en annan dag (och alltså värmt den i micro)
Smält samman choklad och grädde till en slät kräm i micro eller på sväg värme på spisen. Rör om några tag med en slickepott och tillsätt ett ägg i taget
( microtålig). Blanda i ägg , salt, oregano och den rivna osten ( jag hade västerbottensost). ( har du ingen micro kan du koka den rivna blomkålen i vatten någon minut