Börja med smör, buljongtärning och vitt vin i en gryta, sedan den hackade löken. Skär upp fiskblocken i 2–3 cm tjocka skivor och lägg ett lager på löken
  Foto. Mia 4 port 300 g kycklingfilé 1 pkt strimlad skinka (Pärsons 180g) 1 tsk flytande margarin 2 1/2 dl matlagningsgrädde 15% 1/2 dl chilisås 2 tsk curry salt & svartpeppar 10 st små champinjoner 2 bananer 20 g jordnötter Tillbehör
Arbeta ihop alla ingredienserna på bakbordet till en smidig deg. Forma till valnötsstora bollar, lägg dem på en smord plåt eller kavla ut degen till en 1/2 cm tjock platta och skär den i små kuber som läggs på smord plåt
Jag bakar bröd och det är ju så roligt. Men nu hade jag en massa mjölsorter i skåpet med lite kvar i varje så jag provade lite och det blev verkligen ett kanongott bröd som var väldigt saftigt och smakrikt