Finhacka löken och stek i lite smör eller margarin. Blanda i köttfärsen och bryn den. Smaksätt med salt och peppar efter eget tycke och smak, ställ åt sidan
Receptet är inspererat av boken “Mexikanska Dukfläckare” av Gabriella Villagrán Backman. Majstortillas fyllda med kyckling och ost, gratinerade med en starkt tomatsås och serverade med Guacamole och Pico de Gallo
För att få till den äkta mexikanska smaken som gör vegetariska Enchiladas så oslagbart är det bara att glömma de färdiga kryddpåsarna, blanda din egen kryddblandning istället
För att få till den äkta mexikanska smaken som gör vegetariska Enchiladas så oslagbart är det bara att glömma de färdiga kryddpåsarna, blanda din egen kryddblandning istället
Det passar väldigt bra till kryddigare rätter med lite hetta, såsom mexikanskaenchiladas, plockmat som tapas med goda röror, tacos, chiligrytor och även det som jag komponerat ihop i detta recept
En thailändsk curry gryta, mexikanskaenchiladas och indisk tikki masala. Först upp är enchiladas, på denna rätt kommer ni få följa steg för steg bilder
Blanda mjöl, salt och bakpulver i en bunke. Arbeta in smör och rapsolja väl i mjölet. Tillsätt vatten och knåda till degen är mjuk och elastisk (använd gärna matberedare)