Stek eller grilla den sedan i het panna. Skiva rödlöken tunt och lägg i en ren burk eller skål. Koka snabbt upp vatten, vitvinsvinäger, socker och salt tills sockret har löst sig
Klicka ut gräddfil och låt alla äta ur samma panna. 5 tsk cayennepeppar 400 g kokta svarta bönor på burk, (bruttovikt), avsköljda 400 g krossade tomater 200 g nachochips 70 g riven ost 2 dl gräddfilHetta upp olja i en ugnstålig stekpanna och stek färsen
Ingredients4 st Paprikor i olika färger (strimlade)2 dm Purjolök (skivad)100 gr Champinjoner (skivade)1 cm Röd chili (hackad)400 gr Krossade tomat (lägg några extra kronor på en bra)Rapsolja1 tsk Muscavado socker1 tsk Äppelcider vinäger2 st Grönsaksbuljongtärningar2 krm BasilikaVattenSaltSvart peppar4 portioner Jasminris2 dl Creme fraicheMethodStep 1Börja med att koka riset enligt förpackningenStep 2Hetta upp en panna med lite olja, lägg i paprikan, champinjoner, chilin och purjolökenStep 3Låt det fräsa i ca två minuter, häll på krossade tomaterna och lika mycket vatten, muscavado socker, buljongtärningar, basilika samt vinägern
Fräs löken och paprikan tillsammans med korvarna i lite matfett i en het panna. Så veckans matlåderätt är korvstroganoff, fast med en liten mexikansk tvist som hettar till smakerna en aning
Klicka ut fraiche och servera direkt ur pannan. 12 dl vegansk creme fraiche (Oatly i-mat fraiche)Recept Hetta upp olja i en stekpanna (som tål ugnsvärme) och stek den formbara färsen
Ta av pannan och stek paprikan i fettet. Den här varma ostdippen med chorizo och paprika är helt fantastiskt god och ett utmärkt sätt att börja en middagsbjudning på
Lägg inte i för mycket åt gången och håll hettan uppe i pannan. GA_googleAddAttr("Tag", "mexikanskt"). Tag fram stekpannan, täck botten med rapsolja och hetta upp den (högsta effekt)
Afrikanskt, indiskt, japanskt, mexikanskt och svenskt i en härlig blandning. Låt spenaten säcka ihop helt hastigt i en aning olja i varm panna, men låt den inte bli brynt