½ - 1 tsk oregano. Blanda ned majs, röda bönor och oregano och låt kycklingen steka ytterligare ca 10 minuter. 1 burk majskorn, 340 g 1 burk röda kidneybönor, 400 g ½ - 1 tsk oregano
½ msk oregano. Så, om ni inte har testat min mexikanska kycklinggratäng redan så gör det nu. Blanda fond, vatten och oregano och häll det över innehållet i formen
½ msk oregano. Så, om ni inte har testat min mexikanska kycklinggratäng redan så gör det nu. Blanda fond, vatten och oregano och häll det över innehållet i formen
Toppa de nygräddade pizzorna med färska grönsaker (tomaterna och paprikan) tillsammans med majs, tortillachipsen och färsk oregano (vilket jag glömde enligt bilden)
1 msk torkad oregano (eller 3 msk färsk). Hacka koriander och lök fint om den ska med. Bryn köttfärsen i smör på medelvärme tillsammans med löken utan att löken bränns
Oregano. Denna variant på gratäng har blivit en favorit. Den går att variera på alla möjliga sätt, göra på quornfärs, linser, bönor, kyckling och så vidare