Till detta improviserade jag ihop en gryta på auburgine och krossade tomater. Bredvid det en sallad på riven rödkål och finhackad persilja med en dressing på olja, citronjuice och sumac - samma som tidigare i veckan
Strö över persilja. Börja med att bryna lök så den blir genomskinlig i en gryta, lägg i alla kryddor så att de får fräsa med ett par minuter, lägg i grönsakerna, rör om, sänk värmen
Eftersom jag dessutom precis köpt en kruka mexikansk dragon på Bondens Marknad pytsade jag i det också tillsammans med persilja och en god kryddblandning
Mexikanskvegegryta serverad med nordens "ris", d. Jag använde mig idag av en fryst grönsaksblandning med "mexikanska" grönsaker och bönor (pirkkas) men man kan säkert använda vilka grönsaker man vill
var för sig och lägg i en gryta,utom zuchinin. 1 dl hackad persilja att strö över. Stek alla ingri. och majs,lägg i tomatpuren och chipotle pastan så att dom
Smaka av med kryddmix och persilja. 4 port1 purjolök2 chorizokorvar2 brk vita bönor i tomatsås1 liter vatten4 msk tacokrydda3 msk persiljaSkiva korven och fräs den i en gryta tillsammans med skivat purjolök