Mexikansk chiligratäng recept

Mexikansk chiligratäng

Mexikansk chiligratäng

En riktigt god fredags-mys-gratäng, med lite hetta i till den kalla ölen. 500 gram strimlad lövbiff. 1 msk soja

Mexikansk chiligratäng

Blanda kött med soja chilipulver och sambal oelek. Stek köttet och tillsätt purjo och paprika. Tillsätt buljong grädde chilisås och vetemjöl blandat i lita vatten

Mexikansk chiligratäng

4 portioner6 ProPoints/port 500 g lövbiff1 msk soja1 tsk chilipulver½ tsk sambal oelek1 purjolök1 röd paprika1 tsk olja1 dl köttbuljong2 dl matlagningsgrädde (max 7%)1 dl chilisås2 msk vetemjöl1 tsk salt1 dl riven ost (max 17%) Strimla köttet och blanda med soja, chilipulver och sambal Oelek

MEXIKANSK CHILIGRATÄNG

BLANDA KÖTTET MED SOJA, CHILIPULVER OCH SAMBAL OELEK. BRYN KÖTT OCH PURJO I LITE SMÖR. TILLSÄTT BULJONG, GRÄDDE, CHILISÅS OCH VETEMJÖL SOM RÖRTS UT I LITE KALLT VATTEN