Toppa med hackad dill. Då kommer här mitt förslag på helgens meny. Helgmeny. Helgens meny veckan 26. 250 g kallrökt lax5 hårdkokta äggtomatgurkasalladcitrondillLägg två hönokakshalvor på en bricka och bred på smör
Igår stod hemgjord potatismos och fiskpinnar på menyn och för att göra det hela lite roligare svängde jag ihop en kall, god sås att servera till - perfekt att göra med potatisen kokar
Bröllopsmenyn den gången - som för övrigt avnjöts på anrika Odinsborg i Gamla Uppsala - bestod av bouchéer med skaldjursfyllning, helstekt fläskfilé med svampsås, och konserverad frukt med glass och kolasås
Denna lillenyårsafton går lite i italienska tecken i vårt kök, på menyn står plockmat och på fatet ligger det en hel del charkuterier men även en skaldjursrätt har vi lyckats klämma in
Servera krustaderna lätt ljumna med sockerstekt lök, en liten ansjovisfilé och dill. Vi har redan en trerätters meny klar och alla familjer ska ta med sig snittar för ca 150 buckers. Ansjovisfyllda Västerbottensostkrustader1 pkt krustader, ca 15-20 st 100 g västerbottensost, riven 1 st ägg 1 dl vispgrädde salt vitpeppar 1 st gul lök, liten 1 msk smör 2 msk strösocker 1 burk ansjovisfiléer, liten 1 knippe dill Sätt ugnen på 150°