Idag drivs den på annan ort av hans dotter men chilin finns förstås fortfarande kvar på menyn. Hans stora matintresse gjorde att han arbetade fram vad han kallade "det perfekta chilireceptet" och han drev också en restaurang i Dallas som serverade hans berömda recept
Under alla mina besök i olika delar av Frankrike genom åren, så är det inte så ofta jag stöter på vegetariska menyer, men när vi besökte den lilla mysiga restaurangen Ti Toques i Juan-les-Pins förra onsdagen hittade jag en sådan och det var deras Chili con Tofu som gav mig inspiration till Chili con Halloumi, som jag skapade i går
Det som stod på dagens meny var idag var chili con carne till lunch. Det är så smidigt att kunna kolla in deras menyer i förväg och så väljer man en vecka där rätterna faller en i smaken
Enligt veckoplaneringen så var det en snabbfixad chili som stod på menyn. Krydda rikligt med grillkrydda, chipotle-chilipulver, paprikapulver, örtsalt, salt och vitpeppar
I morgon är det potatis- och grönsaksgryta med lövbiffsstrimlor som står på menyn. Idag har veckohandling blivit av och jag har lagat första rätten som var inplanerad för måndag, en jättegod pasta som vänds runt med chili- och vitlöksolja, citronskal och ruccola
En trerätters middag blev det i vanlig ordning och i början var det tänkt att vi skulle köra samma meny som förra året, men jag ändrade mig för någon vecka sedan
Här kommer receptet på den andra galetten som jag har tagit fram till menyn på Creperian Crepson & Co som ligger i Västermalmsgallerian på Kungsholmen här i Stockholm