) Skär melonen i vackra klyftor och bitar som du ser på bilden och lägg på skivor av italiensk lufttorkad prosciutto eller spansk jamón serrano eller tysk Katenschinken som är en kallrökt god skinka
Tricket verkar vara att ha två typer av melon, det blir godast så. Skala och dela melonen i bitar. Skinka och melon (4 portioner). 1 mogen cantaloupemelon. 1 mogen honungsmelon. 200 gram prosciutto (eller annan lufttorkad skinka). ) 1 mogen cantaloupemelon. 1 mogen honungsmelon. 200 gram prosciutto
Då kan ni skriva upp ingredienserna till den här majsdressade grönsalladen med färsk basilika, prosciuttolindadmelon och sesamrullade getostbollar med en gång tycker jag
Olika sorters melon till efterrätt och vi var apmätta rent ut sagt. Med risk för att bli tjatig så blev det tunnbrödssnittar igen men den här gången icke de gamla vanliga med parmesan, prosciutto och sambal oelek
½ kg melon. Trä upp skinka, ost och melon på coktailpinnarna. ½ kg melon. 70 g lufttorkad skinka, prosciutto/serrano/parma. Skär osten och melonen i 16 kuber